Serveis

Oficina tècnica

Oficina tècnica

Disposem d’una oficina tècnica amb capacitat per realitzar els projectes d’acord amb les necessitats dels nostres clients equipada amb tecnologia CAD-CAM. Oferim des de disseny de motlles d’injecció de plàstics al disseny de les peces que ens requereixin.

Realitzem la programació CAM buscant optimitzar el màxim el recursos i treure’n la millor optimització del procés de mecanitzat.

Motlles d'injecció

Motlle injecció de plàstics

Construïm i dissenyem motlles d’injecció de plàstics pel nostres clients d’acord amb les seves necessitats específiques.

A banda de la construcció de motlles, oferim als nostres clients la possibilitat de reparar motlles ja existents i fins hi tot la reconstrucció total del motlle. Ja sigui per adaptar-lo a noves versions o per reconstruir-lo.

Mecanitzats CNC

Mecanizat CNC

Disposem de centres de mecanitzat i torn CNC per dur a terme els projectes dels nostres clients amb totes les garanties. Amés, disposem de 2 màquines d’Electroerosió per Fil i d’Electroerosió per elèctrode.

Utillatges

Utillatges per mecanitzat, industrials i industrials a mids

Fabriquem utillatges per processos productius, maquinària, verificació de productes o qualsevol peça d’acord amb les necessitats dels nostres clients.

Treballem amb acers inoxidables com el 304, 316, 420, materials tècnics de base polimèrica com PEEK o Delrin o qualsevol acer eina i alumini.