Avda. Compositor Bizet, 5

Fabriquem a mida el què necessitis

Fabricació de Motlles d'Injecció de Plàstics

Fem motlles d'injecció de plàstic des del propi disseny fins l'acabat. Podem fer motlles de diverses tipologies en base a les característiques de la peça o les necessitats dels nostres clients.

Mecanitzat CNC en CAD-CAM

Disposem de diversos equips CNC tant fressa com torn per a la realització de qualsevol tipus de peça.Treballem amb acers inoxidables, plàstics tècnics i qualsevol tipus d'acer o alumini.

Oficina tècnica

En la nostra oficina tècnica realitzem tant el disseny dels motlles com, els dissenys de peces a fabricar que demanden els nostres clients. Disposem de sistema CAD-CAM per poder realitzar qualsevol projecte que se'ns proposi.

Sectors on treballem

Industria farmacèutica, Química, Packaging, alimentació. Construcció de motlles d'injecció pels sectors de la perfumaria i cosmètica. Fabricació d'utillatges per a la industria i elaboració de peces prototips o pre-sèries.

La nostra història:

L’any 1962 es fundava Morato Aplicacions Industrial. Fou creat aleshores per Joan Morató Grau. Ràpidament el taller es va anar fent lloc en diversos sectors industrials i incrementant la seva presència.

L’any 1981 pren el relleu al capdavant del taller en David Morató i Asumpció Ribera. Des d’aleshores s’ha donat un fort impuls a la tecnologia i la tecnificació del taller.

Portem més de 25 anys utilitzant tecnologia CAD-CAM per a la fabricació de peces complexes i optimitzant les trajectòries de mecanitzat.

A dia d’avui, disposem de la tecnologia més avançada per oferir el millor servei als nostres clients, ens adaptem a les seves necessitats i treballem de la mà, per oferir el millor servei.

 

Social Media Icons Powered by Acurax Web Design Company
Visit Us On YoutubeCheck Our FeedVisit Us On Linkedin